Øvrige aktiviteter

Fakkelgaarden ligger med en ugeneret panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Det aflange bygningskompleks med det karakteristiske gule tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 maritimt indrettede værelser.  

I et kvart århundrede har Fakkelgaarden stået for et kompromisløst fokus på kvalitet og særlige gastronomiske oplevelser, hvor sønderjyske madtraditioner forenes med international klasse - altid tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve, hvordan eksklusiv madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.

Besøg Fakkelgaarden

Billede
Billede

Fleggaard Homeparts er en online shop med et stort udvalg af reservedele, tilbehør og forbrugsvarer - kort sagt alt det, man typisk løber tør for eller som kan gå i stykker i hjemmets elektriske apparater.

Sortimentet omfatter over 1 mio. varenumre og indeholder alt lige fra hylder, skuffer og håndtag til køleskabe, bestikkurve til opvaskemaskiner eller sæbeskuffer til vaskemaskiner. Derudover tilbyder shoppen et stort udvalg af f.eks. mobil- og tablettilbehør som covere og Panzerglas, alle tænkelige forbrugsvarer som støvsugerposer, pærer eller batterier samt et kæmpe udvalg af værktøj.

Fleggaard Homeparts har efter devisen "Så dur det – igen!” sat sig som mål at få alle danskeres elektriske apparater til at virke igen, nemt og billigt.

Besøg Homeparts

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.750 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere