Øvrige aktiviteter

Fakkelgaarden ligger med en ugeneret panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Det aflange bygningskompleks med det karakteristiske gule tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 maritimt indrettede værelser.  

I et kvart århundrede har Fakkelgaarden stået for et kompromisløst fokus på kvalitet og særlige gastronomiske oplevelser, hvor sønderjyske madtraditioner forenes med international klasse - altid tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve, hvordan eksklusiv madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.

Besøg Fakkelgaarden

Billede
Billede

Petimo er koncernens nyeste skud på stammen og er et selskab med fokus på onlineaktiviteter bl.a. inden for køb og salg af hunde og en online fordelsklub for hundeejere. Selskabet driver Danmarks største og mest kendte hundeportal www.gipote.dk med over 100.000 registrerede brugere samt webshoppen www.petimoclub.dk, der tilbyder sine klubmedlemmer store besparelser på hundefoder, legetøj og tilbehør med fri fragt til døren og indbygget lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Besøg GiPote

Besøg PetimoClub

Fleggaard Homeparts er en online shop med et stort udvalg af reservedele, tilbehør og forbrugsvarer - kort sagt alt det, man typisk løber tør for eller som kan gå i stykker i hjemmets elektriske apparater.

Sortimentet omfatter over 1 mio. varenumre og indeholder alt lige fra hylder, skuffer og håndtag til køleskabe, bestikkurve til opvaskemaskiner eller sæbeskuffer til vaskemaskiner. Derudover tilbyder shoppen et stort udvalg af f.eks. mobil- og tablettilbehør som covere og Panzerglas, alle tænkelige forbrugsvarer som støvsugerposer, pærer eller batterier samt et kæmpe udvalg af værktøj.

Fleggaard Homeparts har efter devisen "Så dur det – igen!” sat sig som mål at få alle danskeres elektriske apparater til at virke igen, nemt og billigt.

Besøg Homeparts

Billede

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for over 6 milliarder kroner.

Læs mere