Øvrige aktiviteter

Fakkelgaarden ligger med en ugeneret panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Det aflange bygningskompleks med det karakteristiske gule tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 maritimt indrettede værelser.  

I et kvart århundrede har Fakkelgaarden stået for et kompromisløst fokus på kvalitet og særlige gastronomiske oplevelser, hvor sønderjyske madtraditioner forenes med international klasse - altid tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve, hvordan eksklusiv madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.

Besøg Fakkelgaarden

Billede
Billede

Hotel des Nordens ligger blot 300 meter syd for den dansk/tyske grænse ved Kruså og er et moderne og indbydende hotel. Med 127 værelser og suiter er det grænseområdets største hotel.

Hotellet har et omfangsrigt udvalg af faciliteter som restaurant, bar, kosmetikstudio, fitnessrum, stort wellnessområde samt en 700 m² opvarmet inden- og udendørs swimmingpool.

Derudover byder Hotel des Nordens på særdeles gode konferencefaciliteter, så hotellet er ligeledes populært blandt erhvervskunder.

Besøg Hotel des Nordens

Petimo er koncernens nyeste skud på stammen og er et selskab med fokus på onlineaktiviteter bl.a. inden for køb og salg af hunde. Selskabet driver Danmarks største og mest kendte hundeportal www.gipote.dk med over 100.000 registrerede brugere.

Besøg GiPote

Billede

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.850 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6 milliarder kroner.

Læs mere