Øvrige aktiviteter

Fakkelgaarden ligger med en ugeneret panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Det aflange bygningskompleks med det karakteristiske gule tårn indeholder både anmelderrost gourmetrestaurant og hotel med 26 maritimt indrettede værelser.  

I et kvart århundrede har Fakkelgaarden stået for et kompromisløst fokus på kvalitet og særlige gastronomiske oplevelser, hvor sønderjyske madtraditioner forenes med international klasse - altid tilberedt af årstidens bedste råvarer.

Som gæst på Fakkelgaarden kan man således opleve, hvordan eksklusiv madkunst, luksuriøse omgivelser, professionel betjening og stemningsmættet atmosfære går op i en højere enhed.

Besøg Fakkelgaarden

Billede
Billede

Fleggaard Homeparts er en online shop med et stort udvalg af reservedele, tilbehør og forbrugsvarer - kort sagt alt det, man typisk løber tør for eller som kan gå i stykker i hjemmets elektriske apparater.

Sortimentet omfatter over 1 mio. varenumre og indeholder alt lige fra hylder, skuffer og håndtag til køleskabe, bestikkurve til opvaskemaskiner eller sæbeskuffer til vaskemaskiner. Derudover tilbyder shoppen et stort udvalg af f.eks. mobil- og tablettilbehør som covere og Panzerglas, alle tænkelige forbrugsvarer som støvsugerposer, pærer eller batterier samt et kæmpe udvalg af værktøj.

Fleggaard Homeparts har efter devisen "Så dur det – igen!” sat sig som mål at få alle danskeres elektriske apparater til at virke igen, nemt og billigt.

Besøg Homeparts

PostMe har været en del af Fleggaard koncernen siden den 1. januar 2020, men onlinevirksomheden har allerede siden 2008 forsynet danskerne med en lang række forbrugsprodukter via en webshop.

Produkterne tæller alt lige fra personlig pleje (barbering, hårpleje, tandpleje mm.) til diverse forbrugsvarer til husholdningen (vaske- og rengøringsmidler, lyskilder, batterier mm.). Kendetegnet for alle varer er, at der er tale om noget som forbruges/slides, og at det er mærkevareprodukter. Indkøb af produkterne sker i hele EU for at sikre de bedste indkøbspriser, så produkterne kan tilbydes til konkurrencedygtige priser.

PostMe går ind for "Spar på småt. Brug på stort!", så danske forbrugere sparer på de dagligvarer, de bruger mest af, for til gengæld at have råd flere af de vigtige ting i livet. 

Besøg PostMe

Billede

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6 milliarder kroner.

Læs mere