Detailhandel

Fleggaard butikkerne er en moderne supermarkedskæde og den største aktør inden for den dansk/skandinaviske grænsehandel. Fleggaard butikkerne blev grundlagt i 1989. I dag består kæden af otte grænsesupermarkeder, alle placeret med let tilgang fra Danmark. I gennemsnit har Fleggaards grænsesupermarkeder et salgsareal på ca. 900 kvm. og byder på et stort sortiment lige fra det klassiske grænsesortiment til fersk kød og dagligvarer samt et varieret udbud af nonfood produkter. Sortimentet består overvejende af kendte og ofte danske mærkevarer. Fleggaard har desuden et effektivt Click & Collect-setup, hvor kunder kan sammensætte og forudbestille deres indkøb online, der står pakket og klar til afhentning på et ønsket tidspunkt.

Besøg Fleggaard

Billede
Billede

Calle er blandt den dansk/skandinaviske grænsehandels største supermarkedskæder målt på antal butikker med syv butikker ved den dansk/tyske grænse. 

I butikkerne finder man et bredt sortiment af de gængse grænsehandelsvarer som øl, vin, spiritus, slik og øvrige dagligvareprodukter.

Calle har et effektivt Click & Collect-setup, hvor kunder kan sammensætte og forudbestille deres indkøb, der står pakket og klar til afhentning på et ønsket tidspunkt.

Besøg Calle

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere