Karrieremuligheder i koncernen

Kompetenceudvikling og videreuddannelse er nøgleord i koncernens dynamiske og tværfaglige arbejdsmiljø med talrige udviklingsmuligheder. 

For at fremme medarbejdernes udvikling har vi et stærkt fokus på arbejdsmiljø og personlig trivsel med en personalepolitik, hvor den enkelte medarbejders evner og engagement sættes i centrum.

Intern karriere

På grund af vores størrelse og alsidighed rummer Fleggaard koncernen mange spændende karrieremuligheder på tværs af selskaber og forretningsområder. Der opstår løbende nye muligheder i takt med at koncernen udvikler sine forretningsområder med vækst for øje.

Som en fast integreret del af vores personalepolitik sætter vi desuden den enkelte medarbejders evner og engagement i centrum, så hvis du vil og kan, står alle døre åbne for dig i Fleggaard koncernen.

Mød nogle af vores medarbejdere, der har gjort intern karriere her

Billede
Billede

Elever

I Fleggaard koncernen har vi en lang og fast tradition for at uddanne elever inden for alle vores forretningsområder. At være elev i ét af Fleggaard koncernens selskaber er et godt sted at starte din erhvervskarriere i et alsidigt og dynamisk læringsmiljø.   

Vores elever er en vigtig del af koncernens medarbejderstab, både under uddannelsen og i langt de fleste tilfælde også efter endt uddannelse.

Mange af vores tidligere elever er stadig i koncernen og en del har haft bemærkelsesværdige karrierer, der har ført dem til ledende stillinger i vores datterselskaber.   

   

Efteruddannelse

Kompetente medarbejdere med skarpe færdigheder og den rette viden gør en forskel og er en forudsætning for vores forretningsmæssige udvikling og markedsposition. Vi ser derfor personlig kompetenceudvikling som en integreret del af vores forretningsgrundlag.

Vi tilstræber, at uddannelse og opkvalificering finder sted i det daglige arbejde, så man som medarbejder får den fornødne coaching og frihed til at udfolde sig jobmæssigt. Derudover ser vi medarbejdernes deltagelse i egentlige uddannelsesaktiviteter som en selvfølge, der tilrettelægges individuelt i samarbejde med den nærmeste leder og HR-afdelingen.

Billede
Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Forza leasing

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere