Velkommen til Fleggaard koncernen

Fleggaard koncernen - en af Danmarks største familieejede koncerner

Fleggaard koncernen blev grundlagt af Peter J. Fleggaard i 1926 som lille kolonialhandel i stationsbyen Padborg. I dag - knap et århundrede senere - er Fleggaard koncernen et internationalt konglomerat med alsidige aktiviteter.

Koncernen er stadig familieejet og med en solid placering blandt Danmarks top-100 virksomheder er konglomeratet samtidig én af de største danske familieejede koncerner.  

Fleggaard koncernen omsætter årligt for omkring 6,5 milliarder kroner og beskæftiger ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 14 forskellige virksomheder.

Alsidige forretningsområder

Koncernens aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel i grænsenære områder til grossisthandel og leasing af biler. Hertil kommer en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurationsbranchen samt onlinehandel. 

Her på hjemmesiden for moderselskabet, Fleggaard Holding A/S har du mulighed for at få et godt indblik i vores mange spændende forretningsområder og virksomheder samt dine muligheder som medarbejder i Fleggaard koncernen. 

 

I Fleggaard koncernen er det gode købmandskab fundamentet i alt, hvad vi foretager os.

Jens Klavsen, Administrerende Koncerndirektør

Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Fakkelgaarden
HomeParts
PostMe

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6,5 milliarder kroner.

Læs mere