Leasing

Fleggaard Leasing har hovedkontor i Padborg og er et af de mest kendte og velrenommerede danske leasingselskaber med kunder i hele landet.

I 1998 begyndte Fleggaard Leasing at lease biler ud til danske virksomheder, og står i dag stærkere end nogensinde før. Fleggaard Leasing er ikke kun kendt for sine konkurrencedygtige priser men også for sit høje serviceniveau, sin kvalitet og de gode leasingvilkår, som giver kunderne tryghed og økonomisk overblik.

Besøg Fleggaard Leasing

Billede
Billede

Fleggaard Auto er et innovativt bilhus i Vejle, der er specialiseret i salg af udvalgte brugte biler fra Fleggaard Leasing.

Fleggaard Auto håndplukker de mest attraktive returbiler med de bedste stamtavler dvs. ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik. Fleggaard Leasing kender alle sine biler indgående, og dette dybtgående kendskab kommer Fleggaard Autos bilglade kunder til gode, der kan vælge mellem et stort antal professionelt vedligeholdte biler til konkurrencedygtige priser. 

Besøg Fleggaard Auto

 

FOCUS flex leasing ligger i Hørsholm nord for København og har beskæftiget sig med leasing af biler i Danmark siden 2011. Siden 1. januar 2019 har den velansete leasingvirksomhed været en del af Fleggaard koncernen som et datterselskab til Fleggaard Leasing. FOCUS flex leasing har et kendt brand og godt netværk særligt på det sjællandske marked. Selskabet er kendt for sin professionelle og personlige kundeservice, god sparring af engagerede medarbejdere og hurtige responstider, som er med til at sikre, at kunderne vælger FOCUS flex leasing som fast leasingpartner på både flex- og splitleasing.

Besøg FOCUS flex leasing

Billede

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6,5 milliarder kroner.

Læs mere