Leasing

Fleggaard Leasing har hovedkontor i Padborg og er et af de mest kendte og velrenommerede danske leasingselskaber med kunder i hele landet.

I 1998 begyndte Fleggaard Leasing at lease biler ud til danske virksomheder, og står i dag stærkere end nogensinde før. Fleggaard Leasing er ikke kun kendt for sine konkurrencedygtige priser men også for sit høje serviceniveau, sin kvalitet og de gode leasingvilkår, som giver kunderne tryghed og økonomisk overblik.

Besøg Fleggaard Leasing

Billede
Billede


 

Forza Leasing blev grundlagt tilbage i 2010 med målet for øje at være det førende leasingselskab i Danmark inden for finansiel leasing. 

Drivkraften i Forza Leasing - er igennem et stærkt franchisekoncept - at skabe de bedste vilkår for sine kunder, herunder fuld gennemskuelighed i hele processen fra aftale til levering. Det betyder bl.a., at Forza Leasing ikke går på kompromis med leasingydelsens pris og kvalitet og lægger stor vægt på at levere enestående service før, under og efter indgåelse af leasingaftalen. 

Siden Januar 2022 har Forza Leasing været en del af Fleggaard koncernen og står nu endnu stærkere og med endnu bedre muligheder for at opretholde det høje service- og vidensniveau. 

Besøg Forza Leasing

 

FOCUS flex leasing ligger i Hørsholm nord for København og har beskæftiget sig med leasing af biler i Danmark siden 2011. Siden 1. januar 2019 har den velansete leasingvirksomhed været en del af Fleggaard koncernen som et datterselskab til Fleggaard Leasing. FOCUS flex leasing har et kendt brand og godt netværk særligt på det sjællandske marked. Selskabet er kendt for sin professionelle og personlige kundeservice, god sparring af engagerede medarbejdere og hurtige responstider, som er med til at sikre, at kunderne vælger FOCUS flex leasing som fast leasingpartner på både flex- og splitleasing.

Besøg FOCUS flex leasing

Billede
Billede

Fleggaard Auto er et digitalt bilhus, som tilbyder et bredt udvalg af brugte leasingbiler fra Fleggaard Leasing. Kunderne har mulighed for at reservere bilen direkte på hjemmesiden og få den leveret til hjemmeadressen eller afhente den hos en samarbejdspartner i Vejle.

Fleggaard Auto håndplukker de mest attraktive returbiler med de bedste stamtavler dvs. ung alder, lav kilometerstand og pletfri skadeshistorik. Fleggaard Leasing kender alle sine biler indgående, og dette dybtgående kendskab kommer Fleggaard Autos bilglade kunder til gode, der kan vælge mellem et stort antal professionelt vedligeholdte biler til konkurrencedygtige priser. 

Besøg Fleggaard Auto

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere