Grossisthandel

Dangaard med hovedkontor i Padborg er en af Nordens største grossistvirksomheder. Gennem snart 40 år har Dangaard forsynet retailere i hele Europa med et bredt sortiment af non-food produkter herunder hvide varer, radio & TV, små-el, smartphones, tablets og livingartikler inden for alle de store og kendte brands.

Tilgangen til produkterne sker direkte via mærkevareproducenterne rundt omkring i Europa, hvor Dangaard hele tiden har fokus på at skaffe attraktive produkter inden for tidens trends. Via et kæmpe netværk og et bredt markedskendskab står Dangaard altid klar til at skaffe de mest efterspurgte varer til konkurrencedygtige priser.

Besøg Dangaard

Billede
Billede

Click Entertainment med hovedsæde i London er en af Englands største grossistvirksomheder inden for gaming
produkter og beskæftiger sig hovedsageligt med hardware (spillekonsoller), software (spil) og tilbehør.

Click Entertainment handler med kunder over hele verden.

Besøg Click Entertainment


 

Famobra er specialist i global FMCG handel med fokus på indkøb og distribution af drikkevarer, konfekture, vin, dagligvarer, dyrefoder samt babymad. Takket være et stort internationalt netværk af førsteklasses leverandører, har Famobra en unik portefølje adgang til nogle af verdens mest efterspurgte brands.

Famobra har mange års ekspertise inden for global handel og logistik og distribuerer over 2.000 varenumre fra eget lager i Nordtyskland til over 150 kunder i 40 lande fordelt i hele verden.

Besøg Famobra

Billede
Billede

Calgros er en af de mest betydningsfulde grossister inden for levneds- og nydelsesmidler i Nordtyskland og er samtidig den største leverandør i grænsehandlen mellem Tyskland og Skandinavien, som er hjørnestenen i Calgros' forretning.  

Calgros har specialiseret sig i indkøb og distribution af drikkevarer, slik, spiritus, øl, vin, tobak, dagligvarer og rengøringsmidler. Takket være et stort internationalt netværk af førsteklasses leverandører har Calgros en unik portefølje med nogle af verdens største og mest efterspurgte brands, hvoraf mange tilmed er eksklusive agenturaftaler.

Besøg Calgros

ASWO er en international kæde, der har specialiseret sig i salg af reservedele og tilbehør til professionelle reparatører og webshops. ASWOs sortiment tæller mere end 14 millioner forskellige varenumre og salget sker primært via ASWOs webshop.

Fleggaard koncernen står bag ASWO Nordic, som dækker hele Norden dvs. Danmark, Norge, Sverige og Finland samt Færøerne, Island og Grønland. Selskabet har hovedkontor i Padborg samt afdelinger flere steder i Norden.

Besøg ASWO

Billede

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere