Mød vores medarbejdere

Fleggaard koncernen beskæftiger ca. 1.700 medarbejdere fordelt på flere brancher og virksomheder samt adskillelige forretningsområder og ikke mindst arbejdsområder og jobtyper. De mange forskellige stillinger, varetages af koncernens dedikerede medarbejderstab, som er en afvekslingsrig flok med lige så mange individuelle profiler og personligheder, som der er ansatte.  

Mød nogle af vores medarbejdere, der har taget deres helt egen karrierevej inden for Fleggaard koncernen. Ingen er identiske, og mens nogle går på tværs af afdelinger, selskaber og landegrænser, har andre fundet vej inden for samme virksomhed. Fælles for dem alle er dog, at de hver især repræsenterer den klassiske Fleggaard karriere - en karrierevej med mange muligheder. 

Rebecca Susanna Jørgensen, Dangaard Group

Head of Operations

Rebecca har efterhånden været ansat en del steder i koncernen; som kassemedarbejder hos Calle i gymnasietiden og som receptionist på Fakkelgaarden under cand. merc. studiet, inden hun blev ansat hos Fleggaard Leasing. Her var hun business controller i tre år, inden hun blev forretningsudvikler i Fleggaard Holding. I løbet af sin fireårige ansættelse fik Rebecca sideløbende ansvaret for Fakkelgaarden. I 2022 fik Rebecca yderligere ledelsesansvar, da hun skiftede til Dangaard Group for at varetage stillingen som Head of Operations.

Familiære værdier, respekt for work-life-balance og muligheden for en stejl karrierekurve gør Fleggaard-koncernen for mig til en enestående arbejdsplads. Man føler sig værdsat og anerkendt, og koncernens dygtige ledere har fokus på at udvikle ens potentiale for at skabe en skræddersyet karrierevej.

Jennifer Listh Eggert, Fleggaard Holding

Forretningsudvikler

Jennifer blev ansat som koordinator i Tysklandsafdelingen hos Dangaard i foråret 2020 efter et langt udlandsophold i Midttyskland. Efter halvandet rigtig gode år hos Dangaard fik hun via ledelsen muligheden for at søge videre internt og blev ansat som forretningsudvikler i Fleggaard koncernens moderselskab Fleggaard Holding i 2022.  

Jeg værdsætter dygtige ledere, der lytter til ens ønsker og kommer med udviklingsmuligheder. Det giver mig enorm glæde at arbejde i en virksomhed, der har så mange familiære værdier. På trods af koncernens størrelse, arbejder vi tæt sammen på tværs af selskaberne. Det føles som en stor familie.  

Jan Eggen, Fleggaard IT

Server Infrastructure Manager

Jan er uddannet datamatiker med speciale i programmeringssprog og har siden 2008 været en bærende del af IT-afdelingen og udvikling af koncernens IT-infrastruktur. Jans primære arbejdsområde er koncernens servermiljøer, som han designer og vedligeholder (virtualisering, SAN, backup, databaser, Active Directory, e-mail, webservere, resource styring m.m.). Jan fremhæver særligt den familiære og jordnære stemning, han oplever både i sin afdeling og på koncernniveau og er samtidig begejstret for koncernens dynamiske arbejdsmiljø.

Der er altid fart på, og selvom koncernen har mange år på bagen, mærker man stadig den samme drivkraft og gode energi, man kender fra nystartede virksomheder. 

Ulrik Hansen-Christensen, Famobra

Chief Procurement Officer (CPO)

Ulrik blev som nyuddannet cand. merc ansat i Fleggaard koncernens afdeling for forretningsudvikling i 2012. Her var Ulrik bl.a. projektleder på store projekter i både Fleggaard Leasing og Calgros. I sidstnævnte fik Ulrik tilbudt en stilling, hvor han i starten af 2015 var med til at starte virksomhedens eksportafdeling op, og hvor han varetog en international kundeportefølje. Siden 2017 er Ulrik i den internationale eksportvirksomhed Famobra, hvor han startede som Commercial Manager og siden er blevet CPO.  

Jeg er meget stolt over at være ansat i en internationalt orienteret koncern forankret i det sønderjyske med værdier som købmandskab og ærlighed. Samtidig er der plads til et glimt i øjet og en frisk bemærkning.

Wenche Fynsk, ASWO Nordic

Intern salgskonsulent & oversætter

Wenche er vores dansktalende nordmand med asiatiske rødder og har været ansat i ASWO siden 2014. Wenche er kunderådgiver med liv og sjæl og brænder bl.a. for relationsmarkedsføring og e-business. Derfor har Wenche styrket sine kompetencer inden for relevante fagområder med et efteruddannelsesforløb som handelsassistent med salg som speciale.

At koncernen bakker mig og mine faglige interesser op, ser jeg som et motiverende skulderklap. Det viser, at vi i koncernen virkelig mener det, når vi siger, at vi vil være bedst til medarbejdere.    

Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Forza leasing

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere