Mød vores medarbejdere

Fleggaard koncernen beskæftiger ca. 1.700 medarbejdere fordelt på flere brancher og virksomheder samt adskillelige forretningsområder og ikke mindst arbejdsområder og jobtyper. De mange forskellige stillinger, varetages af koncernens dedikerede medarbejderstab, som er en afvekslingsrig flok med lige så mange individuelle profiler og personligheder, som der er ansatte.  

Mød nogle af vores medarbejdere, der har taget deres helt egen karrierevej inden for Fleggaard koncernen. Ingen er identiske, og mens nogle går på tværs af afdelinger, selskaber og landegrænser, har andre fundet vej inden for samme virksomhed. Fælles for dem alle er dog, at de hver især repræsenterer den klassiske Fleggaard karriere - en karrierevej med mange muligheder. 

Nicko Rasmussen Olesen, Fleggaard Detail

Indkøber spiritus

Nicko startede som salgsleder i en Fleggaard butik i 2011. Her blev han efter kort tid Souschef, inden han efter tre år atter fik tilbudt en ny stilling. Denne gang på tværs af koncernens grænsehandelskæder som Butikschef i Calle. I efteråret 2016 åbnede Calle en ny butik ved Kruså grænsen, som Nicko har været med til at planlægge åbningen af og stod i spidsen for, indtil han i 2018 tog imod nye interne udfordringer og blev spiritus indkøber for Fleggaard og Calle.     

Jeg sætter pris på den købmandsmæssige frihed vi har. Man har taget det bedste fra konceptstyring, men bibeholdt friheden til at præge sit eget ansvarsområde og dyrke det gode købmandskab på alle plan.   

Jan Eggen, Fleggaard IT

Server Infrastructure Manager

Jan er uddannet datamatiker med speciale i programmeringssprog og har siden 2008 været en bærende del af IT-afdelingen og udvikling af koncernens IT-infrastruktur. Jans primære arbejdsområde er koncernens servermiljøer, som han designer og vedligeholder (virtualisering, SAN, backup, databaser, Active Directory, e-mail, webservere, resource styring m.m.). Jan fremhæver særligt den familiære og jordnære stemning, han oplever både i sin afdeling og på koncernniveau og er samtidig begejstret for koncernens dynamiske arbejdsmiljø.

Der er altid fart på, og selvom koncernen har mange år på bagen, mærker man stadig den samme drivkraft og gode energi, man kender fra nystartede virksomheder. 

Hanne Kjær, Dangaard

Product Coordinator

I 2001 blev den virksomhed, hvor Hanne arbejdede som specialist i Fjernøst import, opkøbt af Dangaard. Fjernøst importen har været et gennemgående tema for Hanne, men at være en del af Fleggaard koncernen har også givet hende mange andre muligheder. Hanne har været i andre indkøbsafdelinger i koncernen og desuden været udstationeret til Vilnius og senest til London, hvor hun har været med til at integrere Click Entertainment i koncernen.

Fleggaard koncernen er kendetegnet ved alsidighed og ved at være mulighedernes arbejdsplads. Har man den rette idé, får man mulighed for at udfolde sig selvstændigt.

Julian Marten, Fleggaard Leasing

Team Manager og ansvarlig for importbiler

Julian har altid haft en glødende interesse for biler og er udlært bilsælger hos VW i Kiel. Alligevel startede Julian i 2009 på en universitetsuddannelse og blev sideløbende ansat som ekspedient i en Fleggaard butik. I 2011 trak bilerne dog atter, da Julian så en ny spændende stilling hos Fleggaard Leasing på koncernens intranet. Det blev starten på fire spændende år som erhvervsrådgiver, hvor Julian var med til at udvikle flere forretningskoncepter, inden han i 2015 blev afdelingsleder med både område- og personaleansvar. Julian læser sideløbende HD.  

Man mærker tydeligt, at der gøres en stor indsats for at udvikle og styrke medarbejdernes evner og kompetencer mest muligt.

Wenche Fynsk, ASWO Nordic

Intern salgskonsulent & oversætter

Wenche er vores dansktalende nordmand med asiatiske rødder og har været ansat i ASWO siden 2014. Wenche er kunderådgiver med liv og sjæl og brænder bl.a. for relationsmarkedsføring og e-business. Derfor har Wenche styrket sine kompetencer inden for relevante fagområder med et efteruddannelsesforløb som handelsassistent med salg som speciale.

At koncernen bakker mig og mine faglige interesser op, ser jeg som et motiverende skulderklap. Det viser, at vi i koncernen virkelig mener det, når vi siger, at vi vil være bedst til medarbejdere.    

Ulrik Hansen-Christensen, Famobra

Commecial Manager

Ulrik blev som nyuddannet cand. merc ansat i Fleggaard koncernens afdeling for forretningsudvikling i 2012. Her var Ulrik bl.a. projektleder på store projekter i både Fleggaard Leasing og Calgros. I sidstnævnte fik Ulrik tilbudt en stilling, hvor han i starten af 2015 var med til at starte virksomhedens eksportafdeling op, og hvor han varetog en international kundeportefølje. Siden 2017 er Ulrik Commercial Manager i den internationale eksportvirksomhed Famobra.  

Jeg er meget stolt over at være ansat i en internationalt orienteret koncern forankret i det sønderjyske med værdier som købmandskab og ærlighed. Samtidig er der plads til et glimt i øjet og en frisk bemærkning.

Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Fakkelgaarden
HomeParts
PostMe

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6,5 milliarder kroner.

Læs mere