Fleggaard koncernen i dag

En alsidig koncern med mange muligheder

Fleggaard koncernen har gennem årene - som del af en målrettet strategi - bevidst spredt sine aktiviteter på forskellige brancher med afsætning til forskellige målgrupper og markeder. I dag er koncernen én af Danmarks største familieejede koncerner med en årlig omsætning på omkring 6 mia. kr. og ca. 1.700 medarbejdere fordelt på 12 virksomheder. Aktiviteterne og forretningsområderne er mange, men er koncentreret omkring de tre strategiske hovedområder detailhandel, grossisthandel og leasing. Dertil kommer en række øvrige aktiviteter indenfor hotel- og restaurationsdrift samt onlinehandel.

Hver for sig byder koncernens virksomheder på mange spændende muligheder, produkter og serviceydelser. Tilsammen udgør de et hele, hvor synergi og nytænkning giver koncernens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere mange fordele.

Evnen og viljen til hele tiden at udvikle koncernens forretningsområder er et meget centralt element i koncernens strategi og vision om at være ”Bedst til forretning”. Det gælder både udvikling af bestående virksomheder gennem organisk vækst eller målrettede opkøb, men i lige så høj grad videreudvikling af nye projekter eller virksomheder, der med vores kompetencer kan udvikles til næste niveau. Netop i dette samspil opnås den magiske formel, hvor to og to giver fem.


Koncerndirektion: Carsten Christiansen (CFO), Jens Klavsen (CEO) og Karsten Olsen (COO)

Fleggaard Huset - Koncernens virksomheder

Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Forza leasing
Fakkelgaarden

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra detailhandel, grossisthandel og leasing til en række øvrige aktiviteter inden for hotel- og restaurantdrift samt onlineaktiviteter. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 6 milliarder kroner.

Læs mere