At være en del af Fleggaard koncernen

Billede

Fleggaard kulturen

I Fleggaard koncernen er vi først og fremmest købmænd, og det gode købmandskab er fundamentet i alt, hvad vi foretager os. Vi går efter at skabe værdi for alle parter og tænker hellere langsigtet og relationsskabende end på at jagte succes på den korte bane.

I Fleggaard koncernen finder du ingen stramme slipseknuder og lodrette hierarkier. Vi mødes i øjenhøjde i et rummeligt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet. Samtidig er der rig plads til personlig udvikling på tværs af koncernens selskaber.

I Fleggaard koncernen bliver du en del af et stort fællesskab, hvor samarbejde og sammenhold skrives med stort og er fast forankret i vores værdigrundlag.

Best in Class

Vi har bygget Fleggaard koncernen op omkring fem grundværdier, der definerer vores spilleregler og som fortæller, hvordan vi driver forretning, og hvordan vi agerer overfor hinanden og vores omverden.

Værdierne er:

Vinderindstilling
​Ærlighed
Købmandskab
​Stolthed
​Teamplayer

Tilsammen danner forbogstaverne ordet VÆKST, som kun kan lade sig gøre, hvis vi efterlever vores værdier.

Værdierne er ligeledes fundamentet i vores stræben efter koncernens Best in Class-vision. Den beskriver, at vi vil være bedst til det, vi beskæftiger os med i alle henseender.

Vi vil med andre ord altid være:

Bedst til medarbejdere
​Bedst til kunder
​Bedst til forretning

 

Et alsidigt arbejdsmiljø

Fleggaard koncernen beskæftiger i alt ca. 1.700 medarbejdere fordelt på forskellige forretningsområder og brancher. Som koncern agerer vi på mange forskellige markeder og taler forskellige sprog til dagligt. Koncernsproget er dansk, men vi begår os også hjemmevant på tysk og engelsk samt op mod 30 andre sprog alt efter arbejdsområde.   

Denne alsidighed betyder, at koncernen favner over mange forskellige jobtyper og beskæftiger medarbejdere med alle tænkelige uddannelsesbaggrunde lige fra ufaglært til akademiker. Med andre ord kan du forvente et stort udbud af spændende karrieremuligheder og grobund for faglig og personlig udvikling. 

Vores forventninger til dig

Vi synes selv, at vi har rigtig meget at tilbyde som koncern og tillader os derfor også at stille krav til vores ansøgere. Vi forventer, at du har det rette engagement og er villig til at yde en stærk indsats for at nå virksomhedens og dermed koncernens målsætninger. Det forudsætter, at du befinder dig på "grøn bane" dvs. ser udfordringer, der kan løses i stedet for problemer, der bremser dig.

Sidst men ikke mindst skal du kunne identificere med koncernens værdier, der er grundlaget for koncernens ageren.

Hvis du kan det, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Flegggaard
Calle
Dangaard
Click Entertainment
Calgros
Famobra
ASWO
Flegggaard Leasing
Flegggaard Auto
Focus Flex leasing
Forza leasing

Kontakt

Tlf.: 72 30 30 30
Fax: 72 30 30 01
E-mail: info@fleggaard.dk

Fleggaard Holding A/S

Skovbakken 10, Kollund
6340 Kruså
CVR: 77 84 73 16

Om Fleggaard Holding

Fleggaard koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt indenfor detailhandel, grossisthandel og leasing. 

Fleggaard Koncernen har i alt ca. 1.700 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Læs mere